Cazare Hotel Sala Polivalenta Cluj

Cazare Hotel Sala Polivalenta Cluj

Hotel Alexis Cluj este o unitate clasificata la categoria de 3 stele , foarte aproape de principalele atractii turistice din oras, centre comerciale si centre de afaceri .

Hotel Alexis beneficiaza de un acces facil, fiind amplasat pe artera principala care traverseaza orasul de la vest la est .

Hotel Alexis se afla la doar 10 minute de mers cu masina sau taxi-ul de Sala Polivalenta.

De la Hotel Alexis se poate ajunge la Sala Polivalenta si cu mijloacele de transport in comun.

Cu o amplasare privilegiata , chiar in centrul istoric si de afaceri al Clujului , Hotel Alexis asigura tot confortul necesar pentru odihna sau afaceri si ofera parcare , o facilitate de luat in considerare in aglomeratia cotidiana .

La intrare in Hotel Alexis Cluj va intampina amabilitatea si profesionalismul personalului , mai apoi confortul si eleganta atent studiata a interioarelor , mobilierul comod si ambianta calda si intima a camerelor .

Hotel Alexis Cluj va ofera serviciile si facilitatile pe care oricine le asteapta de la o unitate clasificata la 3 *** : parcare , Wi-Fi gratuit , uscator de par , minibar , televizor cu ecran plat , canale TV prin cablu , baie cu dus , produse hoteliere gratuite , aer conditionat , incalzire centrala , lift , seif la receptie , servicii de spalatorie si calcatorie , bar de zi , receptie 24 de ore , serviciu zilnic de menaj , ziare/reviste , servicii de secretariat , informatii turistice , rent-a-car , depozitare bagaje .